Golden Goddess

Det är IGT som lanserat detta spel från 2014, och det är ett välgjort spel både vad gäller grafiken med dess klara fina färger, specialfunktionen med Super Stacks och ljudet som är mycket bra. Om du är intresserad av spelautomater så hittar du mer information hos Casino på nätet.

Detta spel välkomnar spelaren in i en harmonisk värld med tema av antikens Grekland där den gyllene gudinnan lever bland mytiska djur och en vacker ung man. Här figurerar bland andra en rosa häst som är värd en extra titt. Spelet i sin helhet ger en känsla av 80-talet med bland annat den lila pastellfärgen och den rosa hästen. Till och med gudinnan ser ut som en ikon från 80- talet! I bakgrunden kan man skymta ett tempel och det är en vacker dalgång man befinner sig i.

Musiken är mycket passande till temat och den hjälper till att skapa en skön och relativt lugn känsla när man spelar. Golden Goddess kan spelas på alla enheter, varför det alltså går lika bra på din dator, i din smartphone eller på surfplattan. Spelet erbjuder även en autospelsfunktion så att du kan luta dig tillbaka medan spelet spelar sig självt!

Spelets funktioner
Detta är en spelautomat med fem hjul, tre rader och 40 spellinjer. Dessa linjer är inte justerbara, och du spelar alltid med alla. Insatserna ligger mellan €0.40-€200, då du kan satsa minst €0.01 och högst €5 per linje, och du ju måste spela på alla 40.

Spelet erbjuder, förutom en vildsymbol och scattersymbol, en Super Stacks- funktion och free spins. Den vilda symbolen representeras i Golden Goddess av spelets logga, vilken ersätter alla andra symboler utom scattersymbolen. Scattersymbolen kommer i form av röd ros som passar väl in i det allmänt vackra temat.

Spelets specialfunktion med Super Stacks gör att du kan vinna mycket pengar! Denna funktion är vad som gör spelet mest intressant. Varje hjul består av ett mindre antal staplar av symboler, vilket ger att du kan få samma symbol på hela skärmen en riktigt turlig dag! Denna funktion är aktiverad även i free spins.

Free spins- läget når du om scattersymbolerna hamnar på andra, tredje och fjärde hjulet. Du får 7 free spins, och i detta läge visar skärmen de mest värdefulla symbolerna oftare, vilket ökar dina vinstchanser markant!

I Golden Goddess ligger återbetalningen på 96 %, vilket betyder att för varje satsad 100- lapp betalas 96 SEK ut i form av vinster till spelarna. Maxvinsten i Golden Goddess är €250 000.